Lies gewichtscoach 

Afvallen op een lekkere en gezonde manier

Prijzen en pakketten

Het is mogelijk om te kiezen voor losse onderdelen. Maar met een 'Lies-pakket' profiteer je van extra voordeel. Super handig en doeltreffend ! 


Losse onderdelen

Intake: je krijgt van mij digitaal een voedings- en bewegingsdagboek toegestuurd. Dit houd je gedurende een week bij. Ik analyseer jouw gegevens en we maken een afspraak voor een intake gesprek. Tijdens deze intake bespreken we jouw dagboek en meet en weeg ik je. Niet alleen je gewicht, maar ook je vet- en spierpercentages. Je krijgt van mij na het intake gesprek voorbeeldmenu's en een beweegadvies waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.  

Intake ca 60 minuten inclusief wegen: € 60,00

 

Vervolgafspraak: we spreken iedere week af en bespreken je vorderingen. Ik weeg je tijdens deze afspraak en kan ingaan op jouw vragen over voeding of beweging. 

Vervolgafspraak 15 tot 20 minuten inclusief wegen: € 30,00

 

Online: het is ook mogelijk om online een afspraak te maken via teams of zoom. We bespreken je vorderingen en ik kan je vragen beantwoorden. Je houdt dan zelf je gewicht bij. 

Online afspraak 15 tot 20 minuten: € 25,00

 

 
 Maak nu je eerste afspraak:  Contact


Lies pakketten


Lies online: dit pakket bestaat uit een intake van 60 minuten en 9 online afspraken. We kunnen het intake gesprek zelfs ook online doen, zodat je helemaal de deur niet uit hoeft. 

Lies online kost € 250,00

 

Lies kort: dit pakket bestaat uit een intake van 60 minuten en 4 vervolgafspraken van 15 tot 20 minuten. Je krijgt dan de hierboven beschreven onderdelen 'intake' en 4 x 'vervolgafspraak' in één pakket. Je wordt gedurende 5 weken professioneel begeleid en in die periode kun je vragen stellen over jouw specifieke situatie. Je wordt iedere week gewogen op professionele apparatuur waarbij je niet alleen kunt zien of je gewicht is afgenomen maar ook of je vetpercentages lager worden.

Lies kort kost: € 165,00 

 

Lies lang: dit pakket bestaat uit een intake van 60 minuten en 9 vervolgafspraken van 20 minuten. Je krijgt dan de hierboven beschreven onderdelen 'intake' en 9 x 'vervolgafspraak' in één pakket. Het voordeel van deze bundel is dat je gedurende 10 weken lang professioneel begeleid wordt en in die periode je vragen kunt stellen over jouw specifieke situatie. Je wordt iedere week gewogen op professionele apparatuur waarbij je niet alleen kunt zien of je gewicht is afgenomen maar ook of je vetpercentages lager worden. Bovendien kun je in 10 weken echt een gedragsverandering bewerkstelligen. Je leert anders omgaan met je eten, je leert wat je valkuilen zijn en hoe je hiermee om kunt gaan. 

                       

Lies lang kost: € 300,00


Lies onderhoud: als je pakket is afgelopen, kun je nog een 'onderhoudscontract' afsluiten. Je kunt dan tweewekelijks, maandelijks of tweemaandelijks een afspraak maken. Op deze afspraak bespreken we je voortgang, beantwoord ik je eventuele vragen en weeg en meet ik je weer. Op die manier houd je een stok achter de deur om je nieuwe goede leefgewoonten vol te houden.

Een onderhoudsafspraak van 10 minuten inclusief wegen en meten: € 15,00


Bel voor een afspraak: 06 11 33 05 06


algemene voorwaarden
Algemene_Voorwaarden_Lies-gewichtscoach pdf.pdf (135.38KB)
algemene voorwaarden
Algemene_Voorwaarden_Lies-gewichtscoach pdf.pdf (135.38KB)

 


 


 


 


 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info