Lies gewichtscoach 

Afvallen op een lekkere en gezonde manier

Kinderen coachen


Een van de belangrijkste redenen waarom ik gewichtscoach wilde worden, is omdat ik zie dat steeds meer kinderen te zwaar zijn. Dat is erg jammer en onnodig en daar wil ik graag wat aan doen. Het is namelijk zo dat als je in je jeugd overgewicht hebt gehad, het moeilijker is om op latere leeftijd een gezond gewicht te bereiken. Ook worden veel voedingsgewoonten in je jeugd aangeleerd en zijn ze moeilijk weer af te leren als je eenmaal volwassen bent. 

De positieve kant van het verhaal is echter, dat kinderen graag bewegen en dat ze snel leren en flexibel zijn. Het is dus nog heel gemakkelijk om nieuwe gewoonten aan te leren. En voor ieder kind is een sport te vinden die ze leuk vinden. 

Ik heb mij gespecialiseerd met de opleiding 'Kind en Voeding' om ook kinderen te helpen naar een gezond gewicht en hen te leren dit zelf vol te houden. Tezamen met mijn jarenlange ervaring als coach en trainer van het hockeyteam van mijn dochtertje, is dat de basis voor een succesvolle behandeling van kinderen vanaf zeven jaar. Uiteraard is de medewerking van de ouders daarbij onontbeerlijk.   


Maak nu een afspraak voor jou en je kind / tiener:  Contact

Kaart
Opbellen
E-mail
Info