Lies gewichtscoach 

Afvallen op een lekkere en gezonde manier

Mijn methode 


Allereerst

Eerst wil ik van jou weten wat je eet en drinkt en hoeveel je beweegt. Daarvoor houd je een week een voeding- en bewegingsdagboek bij. Hierin schrijf je wat je hebt gegeten en gedronken, hoeveel, waar, wanneer en wat voor waardering je daaraan geeft. Ook houd je bij wat je dagelijks aan beweging doet, van echt sporten tot fietsen naar je werk of het maaien van het gras. Zo kom ik er achter wat jouw voedingsgewoontes zijn, wat jouw eet-valkuilen zijn en of je voldoende beweegt. Dat ga ik analyseren en vervolgens samen met jou bespreken.

 

Intake

Tijdens dit intake gesprek ga ik je ook wegen en meten. Ik heb professionele weegapparatuur waarmee ik naast je gewicht ook je vetpercentage kan meten en het vetpercentage rond je organen. Op basis hiervan kunnen we kijken hoeveel je af zou moeten vallen en of we wat aan je vetpercentages moeten doen. Vervolgens komen we dan tot een plan van aanpak. Je krijgt van mij na het intake gesprek een menusuggesties en een beweegadvies waarmee je zelf aan de slag kunt gaan.  

 

Vervolg

Ik bied je verschillende mogelijkheden voor ondersteuning. Je kunt alle onderdelen los afnemen (intake, wekelijkse weegmomenten en online advies) of je kunt een pakket kiezen.   

Afhankelijk van de ondersteuning die je kiest, kom je iedere week terug om te wegen en je voorgaande week te bespreken en vooruit te kijken naar de komende week. Ook houden we je vorderingen op sportief gebied bij. 

Geen dieet maar een nieuwe levenswijze

Uiteindelijk ga je wennen aan je nieuwe levenswijze en hier waarschijnlijk veel plezier aan beleven. Je leert hoe gemakkelijk het is om zelf lekkere gerechten te maken en geen pakjes te bereiden. Hoe lekker het is om met verse kruiden en producten te koken. Hoe leuk het is om nieuwe dingen te proberen en zelfs hoe fijn het is om regelmatig te bewegen. En uiteindelijk hoe geweldig het is om resultaat te zien op de weegschaal en in de spiegel !  

 

 

 

Kaart
Opbellen
E-mail
Info